Llibres per llegir, regalar i recomanar.

Les recomanacions de L’Illa dels Llibres per aquest Nadal. Els 25 del 25.

L’Illa dels Llibres (www.illadelsllibres.com) ofereix cada any una llista amb 25 recomanacions per Nadal. Segons diuen, i no els falta raó, “Sabem que hi han molts llibres que podrien aparèixer en aquesta llista i per aquest motiu us convidem a que aneu a les llibreries per poder descobrir més autors i novetats. Llegiu,  gaudiu i recomaneu!”.

Fa molta il·lusió veure com El silenci del far és una de les 25 recomanacions per aquest Nadal, sobretot perquè entre els llibres escollits figuren noms d’escriptors a qui admiro. Aquí la llista completa.

Més enllà de les llistes, que per Nadal hi hagi llibres embolicats és una de les millors notícies. Pocs objectes trobarem amb tantes virtuts. Són regals amb sorpresa doble, quan els obres i quan els llegeixes. No necessiten piles i tenen llarga vida. Quan no es llegeixen fan bonic i quan s’utilitzen et brinden infinites sensacions. Els llibres te’ls menges sol i es poden paladejar en companyia. Ben mirat, que et regalin un llibre és una de les coses més boniques que poden passar.

Com diuen a L’illa dels llibres ‘’Perquè ens agraden els llibres i som el que llegim’’. Millor no es pot dir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s